Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: Boğazına ne takacağız görecekler

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: Boğazına ne takacağız görecekler

İçişleri Bakanı Soylu, Kılıçdaroğlu'nun A Haber ve ATV'ye yönelik sözlerine A Haber canlı yayınına bağlanarak yanıt verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün A Haber ve ATV’ye yönelik sarf ettiği sözlere tepki gösterirken “Man Adası’nda cumhurbaşkanının yakınlarının paralarının olmadığı ispatlanırsa biz onun boğazına ne takacağız görecekler” dedi.

Kılıçdaroğlu, geçen hafta, partisinin Meclis grubunda yaptığı toplantıda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yakınlarının Man Adası’ndaki Bellway adlı şirkete 15 milyon dolar aktardığını söylemişti. Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamalarının ardından CHP, para transferlerine ait olduğunu iddia ettiği banka dekontlarını savcılığa teslim etmişti.

RIZA SARRAF YAYININA ELEŞTİRİ

Kılıçdaroğlu, bugün Ankara’da ‘Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması’ adıyla düzenlenen toplantıda ise Rıza Sarraf’ın ABD’deki ifadelerini gündeme getirmiş ve şuyle demişti: “Havuz medyası, bu Rıza Sarraf’ı televizyona çıkardılar, arkasına Türk bayrağı koydular. Bir sahtekarın arkasına Türk bayrağını fon olarak koyan havuz medyasını şiddetle kınıyorum. A Haber’i de kınıyorum, A televizyonunu da kınıyorum. Bir de tweet atıyorlar, şeref madalyası takmalıydık. Tak bakalım, nereye takacaksın, ama ben senin boynuna neyi takacağımı çok iyi biliyorum. Sen vatan hainisin.”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu açıklamaların ardından A Haber canlı yayınına bağlanarak Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi. Soylu şöyle konuştu:

“Man Adası’nda Cumhurbaşkanının yakınlarının paralarının olmadığı ispatlanırsa biz onun boğazına ne takacağız görecekler. CHP’lilere sesleniyorum başınızda bir düzenbaz var. Bu iddiasını ispat edecek, etmezse şerefsizdir, alçaktır. Bu adam sahtekardır.”

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.