Sokak ortasında kurşun yağmuru

Sokak ortasında kurşun yağmuru

Bağcılar'da bir kadın ve yanındaki arkadaşı silahlı saldırıya uğradı. Olayda kadın hayatını kaybederken arkadaşı ağır yaralandı.

İSTANBUL - Cinayet Bağcılar İSTOÇ yan yolda saat 08:00 sıralarında gerçekleşti. Şengül Ünlüyayla (45) zaman zaman temizlik yaptığı işyerine doğru yürüyordu. Yanında da bu işyerinde çalışan Onur Karademir (23) vardı.

İkili İSTOÇ'a yaklaştığı sırada henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kurşun yağmuruna tutuldu. Saldırganlar olay yerinden kaçarken kanlar içerisindeki yaralılar için olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevkedildi. Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Karademir ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, evli ve iki çocuk annesi olduğu öğrenilen Şengül Ünlüyayla başına isabet eden kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın gerçekleştiği bölgeye gelen polis ekipleri boş kovan ve delil çalışması yaptı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken saldırının Ünlüyayla'nın kocası tarafından gerçekleştirilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.