Sokağa çıkma yasağı genelgesi: 23 Mayıs'ta marketler açık olacak

Sokağa çıkma yasağı genelgesi: 23 Mayıs'ta marketler açık olacak

Korona virüsü nedeniyle uygulanacak sokağa çıkma yasağıyla ilgili genelgeye göre yasağın ilk günü olan 23 Mayıs'ta market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler saat 10.00-17.00 arasında açık olacak.

İçişleri Bakanlığı 81 ilin valiliğine, korona virüsü (Covid-19) salgınına yönelik önlemler kapsamında 23, 24, 25 ve 26 Mayıs arasında uygulanacak sokağa çıkma yasağıyla ilgili genelge gönderdi.

Genelgeye göre, 23 Mayıs Cumartesi günü market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek.

4 günlük kısıtlama öncesi 21 ve 22 Mayıs’ta market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler 23.00’e kadar açık olabilecek.

Yasağın olduğu pazar, pazartesi ve salı günü market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçiler ile online satış yapan yerler kapalı olacak.

Kısıtlamanın olduğu günler, ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile ekmek satan bayiler ve tatlıcılar açık olacak.

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.