Siverek’te trafik kazası: 3’ü çocuk 5 yaralı

Siverek’te trafik kazası: 3’ü çocuk 5 yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araçta bulunan 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı.

Kaza, 14.30 sıralarında Siverek - Şanlıurfa karayolunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Siverek istikametinden Şanlıurfa yönüne ilerleyen Ömer Günaydın (43) idaresindeki 01 CGJ 32 plakalı hafif ticari araç, karayolunun 13. kilometresinde sürücünün kontrolünden çıkarak yol kenarında bulunan kayaya çarparak durabildi.

Meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü Ömer Günaydın ile eşi Leyla, kızları İrem, Elifnur ve Nimet Günaydın yaralandı.

Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sağlık ekiplerince acil serviste müdahalesi yapılırken eşi Ömer Günaydın'ın sağlık durumunu merak eden Leyla Günaydın, ambulansta bulunan kocasının yanına geldi. Kocasının iyi olduğunu öğrenen ve sağlık ekiplerinin uzun çabaları sonucu ikna edilen yaralı kadın yeniden acil servise gitti, o anlar ise kameraya yansıdı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.