Şırnak'ta HDP'den koronaya karşı 'evde kal' çalışması

Şırnak'ta HDP'den koronaya karşı 'evde kal' çalışması

Şırnak ve ilçelerinde sokaklara çıkan HDP'liler, salgına rağmen dışarıda olan yurttaşların evlerinde kalmalarını isteyerek, salgının ciddiyetine dair bilgilendirmelerde bulundu.

Halkların Demokratik Partisi (HDP), Şırnak ve ilçelerinde koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen dışarıya çıkan yurttaşları uyarmak amacıyla çalışma başlattı. Aralarında HDP Milletvekili Hasan Özgüneş'in de bulunduğu çok sayıda partili, kent merkezinde toplu halde bulunan kişileri uyararak, evlerinde kalmalarını istedi.  

İLÇELERDE DE BENZER ÇALIŞMA

Silopi'de de aralarında Belediye eşbaşkanları Adalet Fidan ve Süleyman Şavluk'un da bulunduğu partililer benzer bir çalışma yürüttü. Partililer, sokaklarda insanları salgına karşı uyardı.

PTT önünde bekleyen kadınlara seslenen Eşbaşkan Fidan, "Salgından korunmak için evlerimizden çıkmayalım. Zorunlu çıktığımız bu günlerde ise aramızda en az 1 metre mesafe bırakalım. Bu salgına karşı kendimizi en iyi bizler koruyabiliriz. Gerekli tüm önlemlerinizi alın” uyarılarında bulundu.

Yine, Cizre ve İdil başta olmak üzere diğer ilçelerde de sokağa çıkan partililer tedbirler noktasında yurttaşları uyardı. 

Etiketler : , , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.