Sinan Aygün CHP'den istifa etti

Sinan Aygün CHP'den istifa etti

Sahibi olduğu Togo Kuleleri'nin mühürlenmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile aralarında rüşvet iddiaları geçen Sinan Aygün CHP'den istifa etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından Togo Kuleleri mühürlenen eski CHP Milletvekili Sinan Aygün, CHP’den istifa etti. Aygün, CHP’den ihraç talebiyle disipline sevk edilmişti.

Ankara’daki Togo Kuleleri’nin mühürlenmesinin ardından inşaatın sahibi CHP eski  milletvekili Aygün, ‘rüşvet’ iddialarını gündeme getirerek Yavaş ve üç belediye meclis üyesi hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Yavaş ise Aygün hakkında ‘Terörizmin Finansmanı Hakkındaki Kanuna Muhalefet ve Terör Örgütüne Yardım Etmek’ gerekçesiyle suç duyurusunda bulumuştu. Aygün’ün ‘FETÖ’ firarisi Ömer Akgül ve ağabeyi Mehmet Akgül ile ticari ilişkilerini gösteren belgeleri delil olarak gösteren Yavaş, Aygün’ün mal varlığına tedbir konulmasını talep etmişti. Yavaş ile aralarındaki rüşvet tartışmasının ardından Aygün hakkında disiplin soruşturması başlatılmıştı.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.