'Silivri İlçe Emniyet Müdürü intihar etti'

'Silivri İlçe Emniyet Müdürü intihar etti'

Silivri İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan makamında ölü bulundu. Çalışkan'ın intihar ettiği bildirildi.

Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan beylik silahlı ile intihar etti. Çalışkan’ın cesedi sabah çalışma arkadaşları tarafından makamında bulunduCNN’de yer alan habere göre, sabah saatlerinde Çalışkan’ın makamına giren görevli bir polis, Çalışkan’ı yerde hareketsiz yatarken buldu ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Çalışkan’ın Silivri Emniyet Müdürlüğü’ndeki makam odasına gelen sağlık ekipleri, Emniyet Müdürü Çalışkan’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili “Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan beylik silahıyla intihar etti. Çalışkan’ın neden intihar ettiği ise henüz öğrenilemedi” açıklaması yaptı.

Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan, 26 Aralık 2016 tarihinde Emniyet Müdürü Hakan Er’in yerine Silivri’ye Emniyet Müdürü olarak tayin olmuştu. Çalışkan, özellikle uyuşturucu konusunda ilçede büyük hassasiyet göstermesi ile biliniyordu. Çalışkan, iki çocuk babasıydı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.