Sergen Yalçın: Nasıl atlatırız bilmiyorum

Sergen Yalçın: Nasıl atlatırız bilmiyorum

Sergen Yalçın, "Ha herkes kendi kardeşini kaybetmiş, ha Sural'ı kaybetmiş, farkı yok. Bunu atlatamazsınız" dedi.

Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, futbolcuları Josef Sural’ın hayatını kaybetmesi nedeniyle yaptığı açıklamada “ailemizden birini kaybettik, nasıl atlatırız bilmiyorum” dedi. beİN Sports’a açıklamalarda bulunan Yalçın, “Dün gece hiç uyumadık. Kaza haberini alınca hiç uyumadık. Ailemizden birisini kaybettik, acımız çok büyük. Yeni bebeği olmuştu, çok üzüldük. Törende de inanamadık. Herkes şokta, kimse ne olduğunun bile farkında değil. Anlayamadık bile ne olduğunu. Çok sık yaşanan bir durum değil, oyuncuların durumu çok kötü, hiç iyi değiller. Herhalde kader diyeceğiz, başka ne denir bilmiyorum. Bunu nasıl atlatırız bilmiyorum. Her şeyin ilacı zaman diyeceğiz” dedi.

Olayı İstanbul’da öğrendiğini söyleyen Sergen Yalçın şunları ifade etti, “Gece yanımda olan oyuncular vardı. İstanbul’a indik. Olay anında herkes buradaydı. Çocukların psikolojisi inanılmaz durumda, bunun altından nasıl kalkarız bilmiyorum. Nasıl antrenman yapacağız, nasıl maça çıkacağız bilmiyorum. Bütün oyuncular neredeyse olayın içerisinde. Josef Sural çok sevilen bir oyuncuydu, bizi yıktı bu olay. İnsan bunun şokunu atlatamıyor. Sabaha kadar İstanbul’da hiç uyumadık, dakika dakika gelişmeleri takip ettik. Sabah acı haberi aldık. Bu olay bütün futbol camiasını yıktı. Kader demek lazım, yapacak bir şey yok. Demek olacağı varmış, nasıl atlatırız bilmiyorum. Sackey’nin kolu alçıda, Welliton’un kafası baya şiş, onu indirmeye çalışıyorlar. Diğer oyuncularda ufak şeyler var.”

‘MAÇIMIZI CUMARTESİ OLSA DÖNERDİK’

Sergen Yalçın Kayserispor’la pazar günü oynanan maçın ardından futbolculara neden iki gün izin verildiği ile ilgili eleştiriler olduğunu da belirterek, “İzin konusuyla ilgili konuşmalar olmuş. Bu izinler rutin izinler. Deplasmana gittik, bir sonraki maçımız pazartesi ve bu izinler veriliyor. Bu izin sonrası oyuncular dağılıyor. Alanya’ya uçak biletleri hazırdı ama oyuncular kendi aralarında konuşmuş. Bu izinler rutin izinler. Bu izinleri geçen sene de ondan önceki sene de veriyorduk. Maçımız pazartesi, cumartesi oynasaydık dönerdik buraya. 8-9 gün var. Bu izinleri herkes veriyor. Keşke böyle bir olay yaşanmasaydı. Eşi şokta, çocukları var. Ufak çocuğu hiçbir şeyden habersiz. Herkes şokta” ifadelerini kullandı.

‘ANTRENMANA BİLE ÇIKACAK DURUMUMUZ YOK’

“Pazartesi günkü Konyaspor maçına çıkacak mısınız?” sorusuna da yanıt veren Sergen Yalçın, “Biz maç oynayacak durumda değiliz. Kararı başkanımız verir ama oyunculara nasıl antrenman yaptıracağız bilmiyorum. Her gün burada olduğunuz insan artık yok, bunun altından haftaya da bir sonraki hafta da kalkamayız. Bunu atlatamazsınız, nasıl atlatacaksınız. Ailemizden birisi gitti. Ha herkes kendi kardeşini kaybetmiş, ha Sural’ı kaybetmiş, farkı yok” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.