Şenyaşar ailesi: Tarafsız yargı istiyoruz

Şenyaşar ailesi: Tarafsız yargı istiyoruz

Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evde “Adalet” nöbetini sürdüren Şenyaşar ailesi, “Tarafsız yargı istiyoruz” dedi.

Ak Parti Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşini ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önünde “Adalet” talebiyle başlattığı nöbet eylemi 47’nci gününe girdi. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Şenyaşar ailesi, iki gündür nöbet eylemlerini evde sürdürüyor.

Suruç ilçesinden bulunan evlerinden “Adalet” nöbetlerine devam eden Şenyaşar ailesi, sosyal medya hesaplarından, işyerlerine yönelik 14 Haziran 2018 günü yaşanan saldırılara dair görüntüler paylaştı. Aile görüntüleri, “Bu da komşumuzun kamerasından bir an. Uzun namlulu silahla saldırıya gelen milletvekili akrabası. Kolluk kuvveti araya girip silahı elinden alıyor. Tekrar polisten almaya çalışıyor. Sonuçlanan davada ismi bile geçmedi. Bu nedenle, TARAFSIZ YARGI istiyoruz” mesajı ile paylaştı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.