Semih Özsoy: Her şey güzel olacak

Semih Özsoy: Her şey güzel olacak

Semih Özsoy, borsaya girmediklerini açıkladı. Özsoy, 'her şey güzel olacak' dedi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında evinde karşılaştığı Göztepe’yi 2-0 mağlup etti.

Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, “Güzel bir gece. Taraftarlarımızla güzel bir geceyi kapatıyoruz. Yoğun bir transfer sezonundan sonra güzel tempolu bir şey oldu. Kötü günler muhteşem seyircimizle birlikte gurur olacak bir tablo yapıldı. Kötü günlerde de bize destek çıktılar. Bu transfer döneminde yapmak istediklerimizi yaptığımız için çok mutluyuz. İstediğimiz oyuncuları, bizi isteyen oyuncuları istediğimiz şartlarda transfer etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah Fenerbahçe camiası bunlarla birlikte çok daha mutlu günler geçirir. Bugün sevindirici bir şey de camiamızın bu oyunculara sahip çıkması. Onların da özellikle Tolgay’ın birinci dakikada Fenerbahçemizin formasını giyme heyecanı bir kenara hemen adapte olması da mutluluk verdi. Diğer oyuncular da buna adapte olacak. Bunun en güzel örneğini Sadık ile yaşadık. Bugün talihsiz bir durum oldu. İnşallah oradan iyi haber gelecek. Galibiyetler devam edecek diye düşünüyoruz” diye konuştu.

‘DEV ÇINAR FENERBAHÇEMİZE HİÇBİR ŞEY OLMAZ’

Hakemlerle ilgili konuşan Özsoy, “Art niyet diyemem ağır olur. Fakat kötü yönetimin Bursa ve Malatya maçlarında olduğuna inanıyoruz. Başkanımız da geçen hafta maç sonu açıklama yaptı. Divanda da bu konulara değineceğini tahmin ediyorum. Hiçbir zaman konuşmak için konuşmuyoruz. Dediklerimizde de kırıcı olmamız bunda ısrarcı olacağımız anlamına gelmez. Hakemlerin daha dikkatli olmasını tabiki gönül ister. Dev çınar Fenerbahçemize hiçbir şey olmaz. Bu hataları yapanlar bunların altında kalırlar. Dolayısıyla hakemlerden rahatsız” şeklinde konuştu.

‘HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK’

Mecburiyet olmadıkça borsaya rakamları girmediklerini ifade eden Özsoy, “Elimizde paramız var. En büyük avantajımız stratejik bir şekilde beklediğimiz hamleleri bizim istediğimiz şekilde bitirmekti. Fenerbahçemize oldukça karlı bir kapanış sağladı. Bugün UEFA’da bir denetleme vardı. Orası oldukça iyi geçti. Tabi kesin bir sonuç yok. Fenerbahçemiz her yerde iyi. Futbolda bir sıkıntımız vardı. Onu da düzelttiğimiz zaman geçmiş yıllardan çok daha iyi, amatör şubelerde liderliğe oynayan bununla birlikte finanstaki krizi de atlatmak için elinden geleni yapan ama bunun çok çabuk olmayacağını ilk günden beri söylediğimiz şekilde ilerliyoruz. İnşallah her şey çok güzel olacak” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.