Şemdinli'de yeni bir rehabilitasyon merkezi açıldı

Şemdinli'de yeni bir rehabilitasyon merkezi açıldı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 2 genç girişimci tarafından yeni bir rehabilitasyon merkezi açıldı.

Şemdinli'de girişimci Adnan Öveç ve Nail Öz tarafından 'Özel Nimet Öz Eğitim Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi' açıldı.

İlçede yaklaşık 41 yıl öğretmenlik yaparak daha sonra geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Nimet Öz’ün isminin verildiği rehabilitasyon merkezinin açılışını Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak yaptı.

Vali Toprak, burada yaptığı konuşmada, girişimcilerin ilçenin ihtiyaç duyduğu güzel bir tesisi imkanlarıyla tamamladıklarını söyledi.

Güzel bir ortamda tesisin açılışını yaptıklarını belirten Toprak, "Şu ana kadar 5 öğretmenimiz bu alanda özel eğitim aldı, uzmanlaştı ve burada öğretmenlik hayatlarına başladı. İlk etapta ailelerle görüşmeler devam ediyor. Muhtaç olanların derecesi veya ailelerin bu alandaki taleplerini, isteklerini anlamak üzere taramalar devam etmekte. Şu ana kadar 34 öğrencimiz burada eğitim görmektedir." dedi.

Girişimci Adnan Öveç de açtıkları kurumun kendilerine özgü değil memleketin her bireyine özgü bir kurum olduğunu belirterek, "Hizmet ederek vatandaşlarla el ele vererek bir bütün olup oradan da devletimizin bütünlüğünü sağlayabiliriz. Amacımız burada sadece kurum değil, devletimiz için hizmet etmektir." diye konuştu.

a1-107.jpg

a2-081.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.