Şemdinli'de tutuklu kadınlara mektup

Şemdinli'de tutuklu kadınlara mektup

Hakkari’nin Şemdinli İlçesinde, Kongreya Jinên Azad (KJA) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, cezaevlerinde bulunan tutuklu ve hükümlü kadınlara mektup gönderdi.

YÜKSEKOVA HABER

ŞEMDİNLİ - Kongreya Jinên Azad (KJA) 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlama amacıyla cezaevlerindeki kadınlara mektup gönderdi.

İlçenin Cumhuriyet  Caddesi üzerinde bulunan PTT Şemdinli Şubesi'ne mektupları teslim eden kadınlar adına Şemdinli Belediye Eş başkanı Nahide Yıldız kısa bir açıklama yaptı.

ka1-001.jpg

Cezaevlerinde bulunan tüm hükümlü ve tutuklu kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Yıldız, "Etkinlikleri nedeniyle emekçi kadınlar, siyasi düşünce ve ideoloji kapsamında tutuklu ve hükümlü kadınlarla birlikteyiz. Bu nedenle Kongreya Jinên Azad (KJA) meclisi üyesi kadınlar, tutuklu ve hükümlü kadınlara kart gönderiyoruz. Biz de ilk olarak cezaevlerindeki arkadaşlarımızın ve tüm Şemdinlili kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyoruz. Ayrıca 7 Mart Cumartesi kutlayacağımız 8 Mart kadınlar günü etkinliklerine bütün kadınları davet ediyoruz" dedi.

ka2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.