Şemdinli Nujin Kadın Merkezinden kadınlara seminer

Şemdinli Nujin Kadın Merkezinden kadınlara seminer

Şemdinli Belediyesi bünyesinde hizmet veren Nujin Kadın Merkezi, kadınlara yönelik düzenlediği eğitim seminerinde psikolojik rahatsızlıklar anlatıldı.

Şemdinli Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Nujin Kadın Merkezinin her hafta düzenlediği eğitim seminerleri devam ediyor.

Bu hafta düzenlenen seminerde ise kadınlara psikolojik rahatsızlıklar anlatıldı.

Şemdinli Devlet Hastanesi'nde görev yapan Uzm. Psk. Hasibe Tekşan seminerde; anksiyete bozuklukları, duygu durum bozuklukları, şizofreni ve diğer benzeri psikozlar, dissosiyatif bozukluklar, yeme bozuklukları ile kişilik bozukluklarını anlattı.

Seminerle ilgili bilgi veren Nujin Kadın Merkezi sorumlusu Zin Öpengin, eğitime her hafta kadınların oldukça ilgi gösterdiğini ifade ederek, "Kadınların bilinç düzeylerinin artması ve topluma yararlı bireyler haline gelmesi için eğitimler her hafta düzenli bir şekilde devam edecek. Kadınlara her konuda destek sunmak için hazırız" dedi.

Haber: Ecevit Bay / Yüksekova Haber Portalı

n1-008.jpg

n2-007.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.