Selvi: YSK’nın iptal kararı, seçmen eğilimi üzerinde etkili olmuş

Selvi: YSK’nın iptal kararı, seçmen eğilimi üzerinde etkili olmuş

YSK'nın iptal kararıyla yenilenecek olan İstanbul seçimi hakkında bir değerlendirmede bulunan Selvi, “Sahadan ilginç veriler geliyor” dedi.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi,  AK Parti'nin başvurusu YSK'nın iptal kararıyla yenilenecek olan İstanbul seçimi hakkında bir değerlendirmede bulundu. Selvi, "Ramazan Bayramı’nın ardından anket firmaları sokağa çıkmaya başladı. Sahadan ilginç veriler geliyor" diyerek, "YSK’nın iptal kararı, seçmen eğilimi üzerinde etkili olmuş" ifadesini kullandı. 

31 Mart'ta İstanbul'da yapılan yerel seçim YSK'nın verdiği iptal kararı ile yenileniyor. Tekrar seçim 23 Haziran'da yapılacak. 12 günün kaldığı seçim için öne çıkan iki aday televizyonda karşı karşıya gelecek. 

Selvi, 31 Mart'ın ardından anket firmalarının sokağa çıktığını anlattı. Sahadan ilginç verilerin geldiğini kaydeden Selvi yazısında şu ifadeyi kullandı. 

"YSK’nın iptal kararı, seçmen eğilimi üzerinde etkili olmuş."

Yazının tamamı için tıklayın

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.