Selvi: Toplantıda Erdoğan'a yeni parti soruluyor

Selvi: Toplantıda Erdoğan'a yeni parti soruluyor

Abdülkadir Selvi, Erdoğan'ın kabine değişikliğini medya ve muhalefet konuyu gündeme getirmekten vazgeçtiği zaman yapabileceğini iddia etti.

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, bugünkü köşesinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni dönem stratejisini yazdı.

Medya ve muhalefet kabine değişikliğini gündemde tuttukça Erdoğan’ın değişiklik yapmayacağını öne süren Selvi, Erdoğan’ın bu tarz söylemleri ‘dayatma’ olarak gördüğünü ve başkalarının isteğiyle değişiklik yapılırsa istikrarın kaybolacağını düşündüğünü ifade etti. Selvi’ye göre kabine değişikliği, medya ve muhalefet bu konuyu dile getirmemeye başladığı zaman gerçekleşecek.

Selvi, AK Parti’nin 31 Mart ve 23 Haziran seçimleri sonrasındaki yol haritasına dair fikirlerini de belirtti. Yazar, Erdoğan’ın ‘Anadolu turuna’ çıkacağını, bu esnada AK Parti’yi toparlarken Gül, Babacan ve Davutoğlu tarafından kurulacak partilere yönelik de karşı propaganda yapacağını iddia etti. Selvi, AK Parti’nin önümüzdeki süreçte yeni parti çalışmalarını ‘ihanet’ olarak anlatacağını, yeni parti sorulduğunda Erdoğan’ın duygusallaştığını ve “Sırtımızdan hançerlediler” dediğini kaleme aldı. Erdoğan’ın seçimlerde kazandığı illere teşekkür ziyaretlerini yapacağını, kabine revizyonunun da bu ziyaretlerin sonunda gerçekleşebileceğini dile getirdi. Erdoğan’ı yakından tanıyanların görüşlerine yer veren Selvi, Erdoğan’ın teşekkür ziyaretlerinin ardından “Kamuoyunun nabzını tuttum, değişiklik istiyor” diyerek kabine revizyonunu hayata geçirebileceğini aktardı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.