Selvi: İmamoğlu Sarraf'tan daha mı tehlikeli?

Selvi: İmamoğlu Sarraf'tan daha mı tehlikeli?

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, Ekrem İmamoğlu'nun VIP salonuna alınmamasını değerlendirdi.

Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun Ordu Havalimanı’nda VIP salonuna alınmamasına ilişkin tartışma sürüyor. Hürriyet gazetesinin iktidara yakınlığıyla tanınan yazarı Abdülkadir Selvi, Ebru Gündeş’in bile VIP kullandığını belirterek, “[İmamoğlu] Zarrab’dan daha mı tehlikeli?” diye sordu.

“Tamam, İmamoğlu VİP listesinde yok. Ama siyaset liste işi değil, duruş meselesidir” dediği yazısında, “Ayrıca CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun tarafından önceden bilgi verilerek ve onun refakatinde VİP’e girilmiş. Siyaset aynı zamanda centilmenlik işidir” diye yazdı. Selvi şöyle devam etti: “Eğer İmamoğlu VİP’ten geçmek istiyorsa, müsaade edilseydi ne olurdu? Türkiye’yi ABD’de mahkeme huzurunda zor durumda bırakan Reza Zarrab’ın eşi şarkıcı Ebru Gündeş bile VİP’i kullanıyorsa, Ekrem İmamoğlu’nun yaşlı annesinin hürmetine VİP’i kullanmasına izin verilemez miydi? Yoksa Zarrab’dan daha mı tehlikeli?”

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.