‘Sedat Abi’ Yüksekova’yı terk etti

‘Sedat Abi’ Yüksekova’yı terk etti

‘Sedat Abi’ olarak bilenen Yüksekovalı eski futbolcu Sedat Korkmaz, yazdığı mektupta, “Çok ama çok sevdiğim, sevdalı olduğum Yüksekova’yı terk etmek zorunda kalıyorum” diye yazdı.

Yüksekova’nın futbol takımlarında 25 yıl top koşturan ve geçirdiği bir trafik kazası sonrasında 25 yıldır yatağa mahkum yaşam mücadelesi veren Sedat Korkmaz, tüm başvuru ve çabalarına rağmen evine yol yapılmadığı için Yüksekova’dan ayrılma kararı aldı.

İlçede herkesçe sevilen sayılan ve herkesin ‘Sedat abi’ diye hitap ettiği 55 yaşındaki Korkmaz, sevdiklerine hitaben yazdığı mektubu Yüksekova Haber Portalı ile paylaştı.

Korkmaz’ın mektubu şöyle:

“Ben Sedat Korkmaz, Öz Yüksekovalı olup 55 yaşındayım. 25 yıl futbol oynadım, 16 yıl devlet memurluğu yaptım. Geçirdiğim kaza neticesinde 25 yıldır ya tan hastayım. Eski Kışla mahallesinde ikamet etmekteyim. Kendime ait olan ve imardan yol olarak geçen yolumu yaptıramadım. Üç aydan beridir gerek sözlü gerekse de yazılı Belediye Başkanlığına ve Kaymakamlığa müracaatım var. Ama herhangi bir sonuç alamadım. Bu esnada gerek Belediye İmar Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü işlevsiz ve duyarsız kalmışlardır.

Çok ama çok sevdiğim, sevdalı olduğum Yüksekova’yı terk etmek zorunda kalıyorum. Müracaatlarımda yaya engelli olduğumu; kalp, tansiyon ve şeker hastalığını bildirdiğimden ve 2 günde 1 ambulansın bana gelmesi gerekirken maalesef buradaki arkadaşların tüm çabalarına rağmen çaresiz kaldım. Bu yazıyı yazıyorum. Yarın bu memleketi maalesef bırakmak zorunda bırakıldım. Bildiğim ve tanıdığım başta aileme, arkadaşlara ve dostlarıma Allah’a ısmarladık diyorum. Selam ve saygılarımla.”

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum