Satır gösteren Taha Ün, Diyarbakır'a Davutoğlu'yla gelmiş

Satır gösteren Taha Ün, Diyarbakır'a Davutoğlu'yla gelmiş

AK Parti içinde hareket başlatan ve Diyarbakır'da iftar programına katılan Ahmet Davutoğlu'nun yanında Taha Ün'ün de yer aldığı ortaya çıktı.

AK Parti içinde muhalefete geçen ve parti kuracağı da öne sürülen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Diyarbakır ziyaretine, 90’larda faili meçhul cinayetlerin simgesi haline gelen satırlı bir paylaşımıyla hatırlanan Taha Ün’ün eşlik ettiği ortaya çıktı.

T24’te yer alan habere göre, Davutoğlu’nun Diyarbakır ziyaretine @sağlamirade hesabından yaptığı paylaşımlarıyla tartışma yaratan Taha Ün’ün de yer aldı. Bu bilgiyi veren Mahmut Bozarslan,  “Taha Ün, 90’larda faili meçhul cinayetlerin simgesi haline gelen satırlı bir paylaşım yapmıştı” dedi.

Taha Ün, 2015’te twitter’daki paylaşımıyla büyük tepki toplamıştı.

Taha Ün, ‘Pelikan Dosyası’nda adının geçmesinin ardından Twitter hesabını kapatmış, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu arasındaki ‘tartışma’ yatışana kadar ‘kenarda durmayı’ uygun gördüğünü söylemişti.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.