Sarı ve Yaşar'a tebrik ziyaretleri sürüyor

Sarı ve Yaşar'a tebrik ziyaretleri sürüyor

Hafta sonu mazbatalarını alan ve dün göreve başlayan, Yüksekova Belediyesi Eş Başkanları Remziye Yaşar ve İrfan Sarı'yı HDP ile DBP'li yöneticiler ve AK Parti meclis üyeleri tebrik ziyaretinde bulundu.

Yüksekova Haber Portalı

Dün yapılan devir teslim töreninden sonra yeni görevlerine başlayan Yüksekova Belediyesi Eş Başkanları Remziye Yaşar ve İrfan Sarı'ya tebrik ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda HDP ile DBP Yüksekova İlçe Teşkilatı, eş başkanları belediye makamında ziyaret etti.

Yeni görevlerinde başarılar dileyen ve kutlayan, HDP Yüksekova İlçe Eş Başkanı Hüsnü Beşer, “Her konuda yanınızda olacağız ve parti olarak gerekli tüm destekleri sunacağız” ifadelerini kullandı.

Yüksekova Belediye Eş Başkanları ise verdikleri desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ederek, ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını belirttiler.

AK Parti'li meclis üyelerinden ziyaret

Eş Başkanlara, AK parti belediye meclis üyeleri de tebrik ziyaretinde bulundu. Üyeler adına söz alan Hüseyin Öner, çalışmalar konusunda birlik ve beraberlik mesajı vererek eş başkanların yeni görevinde başarılar diledi.

Daha sonra söz alan Eş Başkanlar ise, “Çalışmalarımız kesinlikle hizmet odaklı olacaktır. Halkımız için elimizden gelen ne varsa canla başla yapacağız” dedi.

y1-335.jpg

y2-266.jpg

y3-172.jpg

y4-101.jpg

Etiketler : , , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum