Samsun'da fındık işçilerine ateş açıldı, 1 kadın öldü

Samsun'da fındık işçilerine ateş açıldı, 1 kadın öldü

Samsun Terme'de Şanlıurfa'dan gelen tarım işçilerinin kaldığı çadıra, karşı mahalleden tüfeklerle ateş açıldı. 36 yaşındaki Perihan Akın yaşamını yitirdi, Nurcan Partak adlı tarım işçisi ise yaralandı.

Samsun’un Terme ilçesinde fındık işçilerine silahlı saldırı düzenledi. 2 kişi yaşamını yitirdi. Polis 3 kişiyi gözaltına aldı.

Saldırı, Bafracalı Mahallesi’nde meydana geldi. Şanlıurfa’dan fındık işçisi olarak Bafracalı Mahallesi’nde gelen ve çadırda kalan ailelere kaldıkları yerin karşı tarafında bulunan Şuaiypli Mahallesi tarafından tüfeklerle ateş açıldı.

Açılan ateş sonrasında aynı çadırda bulunan 36 yaşındaki Perihan Akın ve 27 yaşındaki Nurcan Patak yaralandı. Yaralılardan Perihan Akın olay yerinde hayatını kaybederken, diğer yaralı Nurcan Patak ambulansla Terme İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralı Nurcan Patak hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilirken, Perihan Akın’ın cesedi hastane morguna kaldırıldı.

Jandarma olayla ilgili yaptığı araştırma da şüpheli olduğu belirtilen Yüksel Y. ve kimliği açıklanmayan 2 kişiyi gözaltına aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.