Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçlar tamamlandı

Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçlar tamamlandı

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında ilk maçlar geride kaldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde dün ve bugün oynanan maçlar sonunda gruplarda ilk hafta karşılaşmaları tamamlandı.

Gecenin sürprizi Fransız temsilci Olympique Lyon’dan geldi. Galatasaraylı eski futbolcu Jason Denayer ve Beşiktaşlı eski futbolcu Marcelo’nun da formasını giydiği Lyon, deplasmanda turnuvanın favori takımlarından İngiliz kulübü Manchester City’i 2-1’lik skorla yendi. Lyon’un galibiyet golleri maçın ilk yarısında Cornet ve Fekir’den geldi.

RONALDO KARİYERİNDE BİR İLKİ YAŞADI

Cristiano Ronaldo, Juventus formasını giydiği ilk Şampiyonlar Ligi maçında kırmızı kart gördü. Portekizli yıldız oyuncu, mücadelenin 29’uncu dakikasında gördüğü direkt kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Ronaldo bu kırmızı kartla birlikte kariyerinde oynadığı 154’üncü Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında ilk kez oyundan atılmış oldu. Ronaldo, sahayı göz yaşları içerisinde terk etti. Juventus ise rakibini deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başardı.

CENGİZ 90 DAKİKA SAHADA KALDI, ROMA KAYBETTİ

Milli oyuncu Cengiz Ünder’in formasını giydiği İtalyan ekibi Roma ise deplasmanda İspanya’nın Real Madrid takımına 45’inci dakikada Isco, 58’inci dakikada Gareth Bale ve 90+2’nci dakikada Mariano’nun kaydettiği gollerle 3-0 mağlup oldu. Cengiz Ünder mücadeleye Roma formasıyla ilk 11’de başlarken 90 dakika sahada kaldı.

Gecenin maçlarında alınan tüm sonuçlar ise şöyle oldu:

E GRUBU

Ajax – AEK Atina: 3-0

Benfica – Bayern Münih: 0-2

F GRUBU

Shakhtar Donetsk – Hoffenheim: 2-2

Manchester City – Lyon: 1-2

G GRUBU

Real Madrid – Roma: 3-0

Viktoria Plzen – CSKA Moskova: 2-2

H GRUBU

Valencia – Juventus: 0-2

Young Boys – Manchester United: 0-3 (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.