Saldırıya uğrayan aile Ermenistan’a dönüyor

Saldırıya uğrayan aile Ermenistan’a dönüyor

Samatya'da bıçaklı saldırıya uğrayan aileyi Patrik vekili Aram Ateşyan ziyaret etti. Aile Ermenistan'a gideceklerini açıkladı.

İstanbul Samatya’da 31 Mayıs günü saldırıya uğrayan Ermeni aile Ermenistan’a geri döneceğini açıkladı. Patrik vekili Aram Ateşyan saldırıya uğrayan Ermenistanlı aileyi ziyaret etti.

Ermeni Haber Ajansı’nın haberine göre, Patrikhanenin desteklemeye hazır olduğunu ifade eden Ateşyan suçluların bir an önce ortaya çıkması ve cezalandırılması konusunda süreci dikkatle takip edeceklerini söyledi. Ziyaret sırasında Samatya’daki evi terk ettiklerini ve bir tanıdıkların yanında kaldıklarını belirten Ermenistanlı aile korku ortamında yaşadıklarından dolayı Ermenistan’a geri döneceklerini açıkladı.

NE OLMUŞTU?

31 Mayıs Cuma günü İstanbul’un Samatya semtinde Ermenistanlı Arpine T., eşi Sarkis T.’nin evden çıkmasından kısa bir süre sonra zilin çalması üzerine kapıyı açmış ve Arpine T. kimliği belirsiz iki kişi tarafından bıçakla yaralanmıştı. Maskeli şahıslar kaçarken “Bu başlangıç” diye bağırmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.