Sakık'tan Varank'a yanıt: Müthiş bir tespit

Sakık'tan Varank'a yanıt: Müthiş bir tespit

HDP Muş Belediye Eşbaşkan Adayı Sırrı Sakık, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın "Göreve gelse havalimanın Sultan Alparslan olan ismini kaldırır" açıklamasını eleştirdi.

HDP Muş Belediye Eşbaşkan Adayı Sırrı Sakık, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın kendisine yönelik, “Göreve gelse ilk yapacakları iş Muş havalimanın Sultan Alparslan olan ismini kaldırmak olur” sözlerine yanıt verdi. Sakık, “Ne zamandır havaalanları belediyelere bağlandı benim mi haberim yok, yoksa sen mi cahilsin?” dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, dün Muş’ta sanayici ve oda temsilcilerine yaptığı konuşmada, isim vermeden HDP Muş Belediye Eşbaşkan Adayı Sırrı Sakık’ı eleştirmişti.

Sakık’ın Ağrı’da belediye başkanı olduğu hatırlatan Varank, “Bu kişi Ağrı’da göreve gelir gelmez Kazım Karabekir’in adını sokaklardan, caddelerden silmeye teşebbüs etti. Bunlar Muş’ta göreve gelse ilk yapacakları iş Muş havalimanın Sultan Alparslan olan ismini kaldırmak, orayı da uçuşlara kapatmak olur” demişti.

Sırrı Sakık, bugün Twitter hesabından yaptığı açıklama ile Varank’a yanıt verdi. Sakık, “Dün Muş’a teşrif eden Sayın Sanayi Bakanı müthiş bir tespit yapmış. ‘Sırrı Sakık gelirse Muş Alparslan Havalanının adını bile değiştirir’ demiş. Sayın Bakan sorarım size, ne zamandır havaalanları belediyelere bağlandı benim mi haberim yok, yoksa sen mi cahilsin?” ifadelerini kullandı

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum