Şahan Gökbakar'dan Kaz Dağları paylaşımı: Tabiat ananın gözü yaşlı

Şahan Gökbakar'dan Kaz Dağları paylaşımı: Tabiat ananın gözü yaşlı

Oyuncu Şahan Gökbakar, Kaz Dağları'nda yapılan çalışmalara tepki gösterdi.

Kaz Dağları’nda yürütülen altın arama çalışmalarına gelen tepkiler her geçen gün büyüyor. Son olarak oyuncu Şahan Gökbakar da sosyal medya hesabından paylaşım yaparak “Tabiat ananın gözü yaşlı. Haberi geldi, evlatlarını öldürmüşler. İşte bunlar da tabiatın şehitleri. Üstelik kendi vatanı tarafından Kanadalıya satılmış, umursanmamış ve katledilmesine göz yumulmuş” dedi.

Yürütülen altın arama çalışmalarına ilişkin olarak Instagram hesabından paylaşım yapan Gökbakar, “Tabiat ananın gözü yaşlı. Haberi geldi, evlatlarını öldürmüşler. İşte bunlar da Tabiatın Şehitleri… Üstelik kendi vatanı tarafından Kanadalıya satılmış, umursanmamış ve katledilmesine göz yumulmuş… Olayı Kanadalı Alamos Gold şirketi yapıyor. Türkiye’den de iş birlikcileri var… Peki ya şimdi? Ne olacak biliyor musunuz? Bu toplu mezar kaldırılınca, bir de siyanürle altını işleyecekler. Yıllarca zehirlerini bu topraklara akıtıp, bütün herkesi kanser edip, bitkileri kurutup, nehirleri kaynak sularını bok edip, hayvanları öldürüp defolup gidecekler Kanadalarına… Bayrağı ağaç yaprağı olan bir ülke Kanada…” ifadelerini kullandı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.