Saadet Partisi Konya adayını Hasan Hüseyin Uyar olarak açıkladı

Saadet Partisi Konya adayını Hasan Hüseyin Uyar olarak açıkladı

Saadet Partisi, Konya için Hasan Uyar'ı aday gösterdi. Karatay ve Meram adayları açıklandı.

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Hüseyin Uyar olarak açıklandı.

Daha önce Selçuklu Belediye Başkan adayını Kenan Özcan, Cihanbeyli Belediye Başkan adayını Mehmet Satılmış olarak açıklayan Saadet Partisi, Karatay ve Meram Belediye Başkan adaylarını da kamuoyu ile paylaştı. Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Karatay Belediye Başkan Adayı Sinan Toprak, Meram Belediye Başkan Adayı Hüseyin Saydam olduğu öğrenildi.

HASAN HÜSEYİN UYAR KİMDİR?

1975 Konya’nın Hadim ilçesinde doğdu. Konya İmam Hatip Lisesi’ni bitirdi. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Refah Partisi Konya ve İstanbul İl Gençlik Kolları’nda, Milli Gençlik Vakfı’nın çeşitli kademelerinde görev aldı. 2011, 2015 ve 2018 Genel Seçimlerinde Milletvekili Adayı oldu. Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkanlığı yapan Avukat Hasan Hüseyin Uyar halen serbest avukatlık yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babası olan Uyar, İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.