Raylara düşen bebek sağ kurtuldu

Raylara düşen bebek sağ kurtuldu

Hindistan'da bir yaşındaki bebek, tam tren hareket etmeden önce kalabalık nedeniyle raylara düşürüldü. Rayların arasında kalan bebek şans eseri kurtuldu.

Hindistan’da bir bebek, trenin kalkmasından kısa bir süre önce raylara düştü. Rayların arasında kalan çocuk, tren tarafından ezilmekten şans eseri kurtuldu.

Hindistan’ın Uttar Pradesh bölgesinde gerçekleşen olayda, bir yaşındaki kız çocuğu, ailesiyle birlikte trenden inerken vagonla platformun arasına düştü ve kısa süre sonra tren hızlanarak hareket etti. Cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde, çevredekilerin hareket eden trene müdahale edemedikleri ve dehşet içerisinde bekledikleri görüldü. Tren hareket ettikten sonra ise bir kişi raylara atlayarak küçük çocuğu kurtardı.

Hint basınına göre aile, trenden indikleri esnada kalabalık yüzünden çocuklarını tutamadı ve raylara düşürdü. Demiryolları sözcüsü G. K. Bansal, olaya dair yaptığı açıklamada “İnsanların trenlerin tepelerinde ve tren kapılarına asılarak yolculuk yapmamaları konusunda hassasiyet yaratmak için sürekli kampanyalar düzenliyoruz” ifadelerini kullandı.

YILDA 15 BİN KİŞİ ÖLÜYOR

Hindistan, büyük çapta bir demiryolu ağına sahip olsa da aşırı kalabalık ve illegal yolculuklar sebebiyle çok sayıda kaza olayı görülüyor. Ülkede 2012 yılında yayınlanan bir rapora göre, her yıl ortalama 15 bin kişi tren kazalarında hayatını kaybediyor. Hükümet ise, demiryolları ağının modernizasyonu için 137 milyar dolarlık bir bütçe ayırdı. (Kaynak: Sputnik)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.