Rabia Naz Komisyonu eski belediye başkanını dinleyecek

Rabia Naz Komisyonu eski belediye başkanını dinleyecek

Rabia Naz başta olmak üzere benzer çocuk ölümlerinin araştırılması için kurulan Meclis Komisyonu Eynesil eski Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu’nun da aralarında bulunduğu tanıkları dinlemeye devam edecek.

 

Rabia Naz başta olmak üzere benzer çocuk ölümlerinin araştırılması için kurulan Meclis Komisyonu Eynesil’deki ziyaretin ardından Meclis’te gerçekleştirilen ilk toplantıda Eynesil eski Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu’nun da aralarında bulunduğu tanıkları dinlemeye devam edecek.

Giresun’un Eynesil ilçesinde şüpheli şekilde yaşamını yitiren 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan başta olmak üzere benzer çocuk ölümlerinin araştırılması için kurulan Meclis Araştırma Komisyonu, Eynesil’e yaptığı ziyaretin ardından Ankara’da toplandı.

Basına kapalı gerçekleşen toplantıda Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan’ın olayda sorumluluğu olduğunu iddia ettiği dönemin AK Partili Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu da dinlenecek.

Rabia Naz’ın ölümüne ilişkin tanıkları dinlemeye devam edecek olan komisyonda, Rabia Naz’ı en son dondurma yerken gördüğünü söyleyen Mehmet Ali Somuncuoğlu, eski belediye başkanının akrabası Bilgehan Somuncuoğlu, polis memurları Kutlay Sevinç ve Ruhi Kalkan, oto yıkamacı Alper Nalbant, Rabia Naz’ın yengesi Güler Vatan, Rabia Naz’ın dayısı Neşet Usta konuşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.