Quaresma kampa götürülmüyor!

Quaresma kampa götürülmüyor!

Beşiktaş’ta Ricardo Quaresma, Tolgay Arslan, Tolga Zengin, Vagner Love, Cyle Larin ve Gökhan Töre Antalya kampı kadrosuna alınmadı.

Beşiktaş’ın devre arası kamp kadrosunda Ricardo Quaresma, Tolgay Arslan, Tolga Zengin, Vagner Love, Cyle Larin ve Gökhan Töre yer almadı. Kısa süre önce ara transfer döneminde 5-6 oyuncu ile yolların ayrılacağı kulüp başkanı Fikret Orman tarafından açıklanmıştı. Bu açıklamaların ardından gelen kamp listesi ile bilgiler netleşmeye başladı.  Kadroya alınmayan isimlerin gönderilecekler arasında yer alabileceği belirtiliyor.

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını 26 puanla 7’nci sırada tamamlayan Beşiktaş, 2’ncidevre hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla başlayacak. İlk yarının son maçını 22 Aralık’ta Kasımpaşa ile oynayan ve karşılaşmadan 4-1’lik skorla mağlup ayrılan siyahbeyazlı ekibe, teknik direktör Şenol Güneş tarafından 11 gün izin verilmişti. Yarın Antalya’da toplanacak olan Beşiktaş, 14 Ocak tarihine kadar Belek bölgesinde hazırlıklarını devam edecek. Siyah-Beyazlılar devre arası kampında 3 tane de hazırlık maçı yapacak. (Kaynak: NTV)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.