Profesörden Hayko Bağdat'a: Kılıç artığı

Profesörden Hayko Bağdat'a: Kılıç artığı

Hayko Bağdat, İçişleri Bakanı Soylu hakkındaki yazısı nedeniyle tehditler aldığını açıkladı. Twitter paylaşımında "Soylu yargılanacak" diyen Bağdat'a, Prof. Dr. Yahya Mustafa Keskin, "Yiyorsa yargıla da görelim kılıç artığı" dedi.

Ermeni yazar Hayko Bağdat, Twitter hesabından yaptığı açıklamada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla ilgili yazısı nedeniyle tehditler aldığını belirtti.

Sosyoloji profesörü Yahya Mustafa Keskin, Bağdat’a yönelik olarak “Yiyorsa yargıla da görelim kılıç artığı” ifadelerini kullandı.

Gazeteci ve yazar Hayko Bağdat, 6 Aralık’ta Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında yazdığı yazı nedeniyle tehditler aldığını belirtti.

Bağdat paylaşımında “Bugün Süleyman Soylu’nun yargılanması gerektiğini yazdığım için çok küfür/tehdit geldi. Bütün bunlar tekrar düşünmeme yol açtı. Demek isterim ki Mehmet Ağar, hatta Meral Akşener nitelikli cinayetler işleyecek kadar profesyoneldi. Soylu hem zavallı hem de yargılanacak” ifadelerine yer verdi.

Bağdat’ın paylaşımına bugün yanıt veren Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yahya Mustafa Keskin, “Yiyorsa yargıla da görelim kılıç artığı” ifadelerini kullandı. Tepkiler üzerine paylaşımını silen Keskin, Twitter hesabını kapattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.