Polis, tartıştığı kişiyi vurdu

Polis, tartıştığı kişiyi vurdu

Polisler, sivil olarak geldikleri İstanbul Aksaray'daki bir eğlence mekanında tartıştıkları güvenlik görevlisini vurdu. 3 polis gözaltına alındı.

İstanbul’un Fatih ilçesinde, yeni kapatılan bir eğlence mekanının kendileri için açılmasını isteyen polisler, talepleri geri çevrilince bir kişiyi bacağından vurdu.

Saldırı, saat 05.30 sıralarında Aksaray Mahallesi’nde bulunan bir eğlence kulübünde meydana geldi.

İddiaya göre eğlence kulübüne gelen sivil üç polis, iş yerini yeni kapatan görevli Mahmut Ç’den, eğlence kulübünü açmasını istedi. O sırada Mahmut Ç. de iş yerini yeni kapattığını, tekrar açamayacağını söyledi. Bunun üzerine polislerle güvenlik görevlisi arasında çıkan sözlü tartışma çıktı.

Tartışma sırasında polislerden biri silahını çekerek Mahmut Ç.’yi bacağından vurup yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Mahmut Ç.’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Saldırıya karışan üç sivil polisin gözaltına alındığı öğrenildi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.