PDK Genel Başkanı Bucak Şemdinli’de

PDK Genel Başkanı Bucak Şemdinli’de

Kürt Demokratik Platformu (PDK-Bakur) Genel Başkanı Sertaç Bucak, eski Hakkari milletvekili Hamit Geylani, HDP Hakkari milletvekili Sait Dede ve HDP PM üyesi Zahide Besi ile birlikte Şemdinli'yi ziyaret etti.

Yüksekova Haber Portalı

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde HDP ile ittifak kuran Kürt Demokratik Platformu'nun (Platforma Demokratên Kurd) Genel Başkanı Sertaç Bucak, Şemdinli'yi ziyaret etti. Bucak'a, HDP Hakkari milletvekili Sait Dede, eski Hakkari milletvekili Hamit Geylani ve HDP PM üyesi Zahide Besi eşlik etti. HDP Şemdinli ilçe teşkilatı tarafından ilçenin girişinde karşılanan Bucak ve beraberindekiler, ilk olarak HDP Şemdinli seçim bürosuna geçtiler.

Burada partililerle ve HDP Şemdinli Belediye Eş Başkan adayları ile bir araya gelen Bucak ve beraberindekiler, seçim çalışmaları kapsamında istişarede bulundular. Şemdinli'de seçimi kazanacaklarını ifade eden Bucak ve heyeti, toplantının ardından Cumhuriyet Caddesindeki esnafları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

h1-072.jpg

h2-062.jpg

h3-041.jpg

h4-029.jpg

Etiketler : , , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum