Papa Francis'e virüs mü bulaştı?

Papa Francis'e virüs mü bulaştı?

Korona virüsü nedeniyle ölenlerin sayısının 14'e, vaka sayısının da 400'e yükseldiği İtalya'da, Papa Francis'in bugünkü programlarını iptal etmesi endişe yarattı.

 İtalya Avrupa’nın en ciddi korona virüsü salgınına sahne olurken, Papa Francis’e korona virüsü bulaştığı iddia ediliyor. Papa’nın dün korona virüsüne yakalananlarla dayanışma toplantısında çok sayıda insanla fiziksel temasta bulunmasının ardından, bugünkü programları iptal edildi.

Vatikan’dan yapulan açıklamada, Francis’in hafif bir rahatsızlığı olduğu ve bugün konutunda kalmayı tercih ettiği bilgisi verildi. Vatikan, Francis’in diğer programlarının planlandığı şekilde devam edeceğini duyurdu.

Ancak Katolik âleminin ruhani liderinin virüse yakalandığı iddiası gecikmedi. Zira Francis dün Roma’da düzenlenen bir ayinde grip geçiriyor gibi görünmüş, sesindeki kısıklık dikkat çekmişti. Papa Francis 20’li yaşlarında geçirdiği vereme yakalanmış, bu dönemde geçirdiği ameliyat sonucunda bir akciğerin bir kısmı alınmıştı. 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum