Öztürk Yılmaz: Trolden daha çok çalışacağım

Öztürk Yılmaz: Trolden daha çok çalışacağım

CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, partiden ihraç talebiyle disipline sevk edildiğini söyledi.

CHP’den ihraç talebiyle iki kez disipline sevk edilen Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, TBMM’de basın toplantısı düzenledi.

Öztürk Yılmaz, disiplin sürecinin yanlış olduğunu, bu süreçten dönülmesini umut ettiğini söyleyerek, “TV programına katıldıktan sonra yerli yersiz ucuz ve üzücü tartışmalar oldu. Dinimizi trollerden öğrenecek değiliz. Dinimizi trollerden daha iyi bilen ve yaşayan insanlarız. Ezan da din de dil de vatan da millet de ve yüce Atatürk de hepimizindir. Ezan Türkçe de okunsun demekle dine asla karşı olunmuş olunmaz. Böyle bir şey olmuş olamaz. Bu asla kabul edilemez” diye konuştu.

‘KAÇANLARDAN OLAMAM’

Öztürk Yılmaz, açıklamalarından sonra ‘acaba arkasında kim vardır?’ sorusunun sorulduğunu savunarak şu ifadeleri kullandı; “Böyle cesur açıklama yapıyor acaba arkasında kim vardır, nasıl oluyor da böyle açıklama yapıyor’ deniyor. Doğruyu söylerken illa bir yerlere yaslanacaksak biz insan değiliz. Bu gerçekten vahim bir durumdur. Bir fikri cesurca savunan bir kişiye karşı fikir temelli bir açıklama yapılmasını beklerdim. Bu o çevrelerin acziyetini gösteriyor. Bana yaftalama yapanların fikirleri kendilerinin zikrini ortaya koyuyor”  (DHA)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.