Özhaseki: Yönetim tarzında 'ben' değil, 'biz' duygusuyla hareket edeceğiz

Özhaseki: Yönetim tarzında 'ben' değil, 'biz' duygusuyla hareket edeceğiz

AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Ankara'nın değerlerini öne çıkaracak projeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, TBMM’deki grup toplantısında Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı Mehmet Özhaseki, ailesiyle birlikte Meclis’te açıklama yaptı.

‘DESTEK SÖZÜ VEREN BAHÇELİ’YE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aday olmasını onaylayan MYK üyelerine teşekkür eden Mehmet Özhaseki, “İnşallah bu göreve layık olurum. Ayrıca Ankara, İstanbul ve İzmir için koşulsuz bir şekilde destek sözü veren Devlet Bahçeli Bey’e çok teşekkür etmek istiyorum” dedi.

‘ANKARA’NIN DEĞERLERİNİ ÖNE ÇIKARAN PROJELER OLACAK’

Ankara’nın başkent olması nedeniyle birçok alanda en önde olması gerektiğini söyleyen Özhaseki, “Ankara başşehir olduğu gibi, birçok alanda da başşehir olması lazım. Ticaret, spor, sanayi bütün bu özeliklerin olduğu başşehrin bu konularda da en önde olması lazım. Ankara’nın değerlerini öne çıkaracak projeleri inşallah önümüzdeki günlerde size açıklayacağım” diye konuştu.

“Yönetim tarzında ‘ben’ değil, ‘biz’ duygusuyla hareket edeceğiz” diyen Özhaseki, “Bu işte ‘ben de varım’ diyen kim varsa, onların fikirlerini ciddiye alıp, değerlendireceğiz. Geçmişte emek veren herkese teşekkür ederiz. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı. (DHA)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.