Özhaseki: İttifak formülü önümüzdeki günlerde netleşir

Özhaseki: İttifak formülü önümüzdeki günlerde netleşir

Mehmet Özhaseki: İttifak olur mu olmaz mı, olursa nasıl olur. Bir arada nasıl seçimlere girilir yasal düzenleme yok. Ancak akıl yürütmeyle karşılıklı istişare ile bir tecrübe ile yol bulmaya çalışılır.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Cumhur İttifakı’na ilişkin formüller önümüzdeki günlerde netleşir” dedi.

Özhaseki, “İttifak olur mu olmaz mı, olursa nasıl olur. Bir arada nasıl seçimlere girilir yasal düzenleme yok. Ancak akıl yürütmeyle karşılıklı istişare ile bir tecrübe ile yol bulmaya çalışılır diye konuştu. İttifaka ilişkin yol haritasının da ‘akıl yürütme ve istişare’ ile belirleneceğini ifade eden Özhaseki, “Buralardan çıkacak bir takım sonuçlara göre bazı sonuçlar alınmaya çalışılabilir” ifadelerini kullandı. Özhaseki geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile ittifak konulu bir görüşme yapmıştı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.