Özgecan'ın katilinin katiline müebbet

Özgecan'ın katilinin katiline müebbet

Mersin' de Özgecan Arslan' ın katili Suphi Altındöken'in katil zanlısına müebbet ve 29 yıl 9 ay 10 gün hapis cezası verildi. Davanın diğer 6 sanığı beraat etti.

Mersin’de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın katledilmesine ilişkin davanın sanıklarından ağırlaştırmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Mersin’in cezaevinde öldürülmesine ilişkin, davada yargılanan Gültekin Alan ağırlaştırılmış müebbet cezasına mahkum edildi, tutuksuz 6 sanık ise delil yetersizliğinde tahliye edildi.

Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesindeki mahkemeye Ferat Yüksel, infaz koruma memuru Hacı Ahmet Özdoğan, Gamze Bağlar, Serkan Akkoca ile avukatları katıldı. Tutuklu bulunan sanıklar Ahmet Tekin Baykal ve Hüsamettin Bağlar ise Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) sistemi ile duruşmada hazır oldu. Gültekin Alan, Ahmet Suphi Altındöken’i korkutmak isterken öldürdüğünü ve babasını yaraladığını iddia etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.