Özal Ailesi'nin köşkü satışa çıkarıldı

Özal Ailesi'nin köşkü satışa çıkarıldı

Semra Özal'ın, Turgut Özal'ın vefatından sonra yaşamaya başladığı köşkün satışa çıkarıldığı duyuruldu. Özal'ın 23 sene yaşadığı köşkün 20 milyon TL'den alıcı bulması bekleniyor.

8’inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın vefatından sonra eşi Semra Özal’ın 23 yıl yaşadığı köşk 20 milyon TL karşılığında satışa çıkarıldı.

Köşkün satışına aracılık eden gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran , “Sahile ikinci parsel, denize yürüme mesafesinde yaklaşık 1 dönüm arsa üzerinde çok güzel bir villa. Merhum Turgut Özal vefat ettikten 6, 7 ay sonra Semra Özal köşke yerleşiyor ve yaklaşık 23, 24 yıl kalıyor orada. Çok da güzel anılar biriktiriyor. Kendisi şu anda 83 yaşında, köşkten taşınmaya kararı alıyor. Ben evi gördüğüm zaman çok güzel hatıralarla dolu bir evle karşılaştım. 4 katlı 900 metrekare, açık yüzme havuzlu, müştemilatlı, açık otoparklı, saunalı, jakuzili… Yıllar boyunca Özal ailesinin mensupları, aile bireyleri orada yaşamışlar, anılar biriktirmişler. Şimdi ise köşk yeni sahibini bekliyor. Biz satış rakamı olarak 20 milyon lira belirledik. 20 milyon lira rakamı şu anki piyasa koşullarında iyi bir rakam. Satılabilir bir rakam” dedi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.