Oyuncu Tarık Papuççuoğlu'nun evinde yangın çıktı

Oyuncu Tarık Papuççuoğlu'nun evinde yangın çıktı

Oyuncu Tarık Papuççuoğlu'nun evinden yangın çıktı. Papuççuoğlu, elinden ve başından hafif şekilde yaralandı.

Oyuncu Tarık Papuççuoğlu’nun, İstanbul’un Üsküdar ilçesindeki evinde yangın çıktı. Yangında Papuççoğlu ve yardıma gelen komşusu dumandan etkilendi. Papuççuoğlu elinden ve başından hafif şeklide yaralandı.

Oyuncu Tarık Papuççuoğlu’nun, Üsküdar’da bulunan evininin mutfağında, saat 14.00 sıralarında yangın çıktı. Dumanları fark eden Papuççuoğlu, yangına müdahale etti. Yangını fark eden komşuları itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Binada yaşayan bir komşusu da Papuççuoğlu’na yardım etmek istedi. Papuççuoğlu ve komşusu yoğun dumandan etkilendi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken Papuççuoğlu ve komşusuna ilk müdahale ambulansta yapıldı.

Elinden ve başından hafif şeklide yaralanan ünlü Papuççuoğlu, “Heyecan oldu. Mutfakta bir anda dumanlar yükseldi. Elektrik ve doğalgazı kapattık. İyiyim merak edilecek bir şey yok” dedi. Ambulanstaki ilk müdahalenin ardından hastaneye gitmeyen Papuççuoğlu, komşusunun evine gitti. (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.