Ovacık foto safari yarışması sonuçlandı

Ovacık foto safari yarışması sonuçlandı

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, 6-9 Haziran tarihleri arasında düzenlenen 2. Geleneksel Ovacık Foto Safari Yarışması sonuçları açıklandı.

Ovacık Kaymakamlığı ve Ovacık Belediyesince, ilçenin doğal güzelliklerini, yaban hayatını ve kültürel değerlerini gelecek kuşaklara aktarmak ve görsel arşivini oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen yarışmaya, yurt içi ve yurt dışından 180 fotoğrafçı katıldı.

İlçede 4 gün süren etkinlik boyunca tarihi, kültürel değerler ve doğal güzellikler ile insan portrelerini kadrajlarından görüntülen katılımcı fotoğraf tutkunları, çektikleri fotoğrafları dün belediye binasındaki kayıt masasına teslim ederek yarışma sonuçlarını heyecanla beklemeye başladı.

Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, fotoğraf sanatçıları Deran Atabey, Murat Bakmaz, Leyla Emektar ve Murat İbranoğlu ile Hakan Yaralı'dan oluşan jürinin değerlendirmesiyle sonuçları açıklanan yarışmada, birincilik ödülünü Şilan Arslan, ikincilik ödülünü Uğur Bulut ve üçüncülük ödülünü Sertaç Nurtan kazandı.

Yarışmada, ayrıca bir kişiye Kaymakamlık Özel Ödülü, 5 kişiye mansiyon ve 30 kişiye sergileme ödülü verildi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.