Otoparka bırakılan konsolosluk aracından iki bavul çıktı

Otoparka bırakılan konsolosluk aracından iki bavul çıktı

Sultangazi'de bir otoparkta bulunan Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na ait araçtan iki bavul çıktı. Bavullardaki kıyafetlerin öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'ya ait olabileceği belirtildi.

Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu’na ait aracın bulunduğu Sultangazi’deki otoparka, bugün yeniden olay yeri inceleme ekipleri geldi. Araçtaki iki bavulda, kıyafetler bulunduğu öğrenildi.

Otoparka dün akşam saatlerinde gelen ekipler, araçta inceleme yapmadan 1 saat sonra ayrılmıştı. Saat 16.15 sıralarında ekipler tekrar otoparka geldi. Diplomatik plakalı araçta inceleme için Suudi heyeti de, çok sayıda makam aracıyla otoparka giriş yaptı.

Araçta bulunan iki bavuldan, kişisel eşyalar ve kıyafetler çıktığı öğrenildi. Kıyafetlerin Cemal Kaşıkçı’ya ya da konsolosluk çalışanlarına ait olabileceği iddia edildi.

Araç, incelemenin tamamlanmasının ardından saat 19.30 sırlarında otoparktan çıkarıldı. Aracın Suudi yetkililere teslim edildi. Olay yeri inceleme ekipleri ile Türk ve Suudi heyetleri de otoparktan ayrıldı.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.