Otomobile bombalı saldırı

Otomobile bombalı saldırı

Adana'da park halindeki otomobile el yapımı patlayıcı atıldı. Mahalle sakinlerinin panik yaşamasına neden olan saldırıda sadece maddi hasar oluştu. Araç sahibi İrfan C.'nin 20 gün önce de borç nedeniyle silahlı saldırıya öğrenildi.

Adana’nın Seyhan ilçesinde motosikletli iki kişi, bir evin otoparkındaki otomobile el yapımı patlayıcı (EYP) attı. EYP’nin patlaması sonucu evde ve otomobilde büyük hasar meydana geldi.

Saldırı, gece yarısı merkez Seyhan ilçesi Hadırlı Mahallesi’nde gerçekleştirildi. EYP’nin patlaması sonucu gürültüye uyanan İrfan C. ve mahalle sakinleri, dışarı çıktıklarında otomobilin motor kısmındaki büyük hasarla karşılaştı. Bölgeyi ablukaya alan polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Öte yandan kömürcülük yaptığı belirtilen İrfan C.’nin alacak verecek nedeniyle yaklaşık 20 gün önce silahlı saldırıya uğradığı belirlendi.

Yaralama olayı ile EYP’li saldırıyı aynı kişilerin yapmış olabileceğinden şüphelenen polis, soruşturmayı bu yönde sürdürüyor. (DHA)

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.