Otelden 'hatıra' olarak 14 rulo tuvalet kağıdı aldılar

Otelden 'hatıra' olarak 14 rulo tuvalet kağıdı aldılar

Rusya'dan Türkiye'ye tatile gelen çift, otelden ayrılırken yanına aldıkları 'hatıra' eşya işini biraz abarttı.

Tatil için Türkiye’ye gelen Rus çift, kaldıkları otelden ayrılırken çoğu insan gibi yanlarında hatıra eşyası götürmek istedi. Fakat bu işi biraz abartınca ortaya ilginç bir görüntü çıktı. Çiftin aldıkları eşyalar Ruslar tarafından sosyal medyada oldukça konuşuldu.

Hürriyet gazetesinin Fontanka haber sitesinden aktardığına göre, Rusya’nın Sibirya bölgesi Surgut şehrinden gelen ve Antalya’daki bir otelde tatil yapan Rustam ile Mariya çifti, otelden ayrılacakları gün oda görevlisi çalışanın şüphesi üzerine tanıklar önünde valizleri arandığında ortaya çıkan manzara herkesi şaşırttı.

İki büyük valizin içinden 14 rulo tuvalet kağıdı, plastik su şişelerine aktarılmış 5 litre Baileys marka likör, iki bornoz, birkaç havluyla terlik, 7 kilo kadar portakal ve otelin bahçesinden kökleriyle birlikte sökülmüş çiçekler bulundu. Çift, ‘hatıra olarak’ götürmek istedikleri eşyaların piyasa değeri olan 231 dolar ücreti ödetikten sonra otelden çıkış yaptı. 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.