'Ömer Halisdemir' fotoğraflı tezgaha müdahale

'Ömer Halisdemir' fotoğraflı tezgaha müdahale

Adana'da tantuni tezgahına el konuldu: Bunu milli duygularımla yapmıştım. Ticari bir kaygım yoktu.

Adana’da 15 Temmuz darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden Ömer Halisdemir’in fotoğrafını kullanarak tantuni satan bir kişinin tezgahına zabıta ekipleri tarafından el konuldu. Satıcı, kendisini “Milli duygularla yapmıştım” diyerek savundu.

Adana Merkez Seyhan ilçesi Öğretmenler Bulvarı’nda özel olarak dizayn edilen bir kamyonette, 15 Temmuz darbe girişimi esnasında hayatını kaybeden Astsubay Ömer Halisdemir’in fotoğrafı ve ismini kullanarak yöresel tantuni satıldığı ihbarı üzerine Büyükşehir Belediyesi ekipleri harekete geçti. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Halisdemir’in fotoğrafı ve ‘Halis Tantuni’ adıyla tantuni satan seyyar tezgah işletmecisine müdahale etti ve afişi kamyonetten söktü.

Satış yapılan kamyonete de el konuldu.

‘TİCARİ BİR KAYGIM YOKTU’

Tepki üzerine olay yerinden ayrılan ve adını açıklamayan seyyar satıcı, “Bunu milli duygularımla yapmıştım. Ticari bir kaygım yoktu” dedi. (DHA)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.