Okan Bayülgen'den '4 maaş' yorumu

Okan Bayülgen'den '4 maaş' yorumu

Komedyen Okan Bayülgen, '4 maaş' iddialarıyla gündeme gelen Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a karşı 'itibar suikastı başlatıldığını' söyledi.

Tv100 ekranlarında yayınlanan İnce Ayar programında Özay Şendir konuğu olan Okan Bayülgen'e canlı yayında, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve eşine ilişkin '4 maaş' iddialarını sordu. Okan Bayülgen, iddiaları itibar suikasti olarak değerlendirerek, 2 yıl boyunca kendisinin de itibarsızlaştırılmaya ve yalnızlaştırılmaya çalışıldığını ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve eşinin çift maaş aldığı iddiası gündeme gelmişti. Bunun üzerin Altun ve eşi Twitter'dan CHP'li Özgür Özel'e yanıt vermişti. Bu tartışma tv100 ekranlarında yayınlanan İnce Ayar programında da konuşuldu. Özay Şendir konuğu olan Okan Bayülgen'e bu meseleyi sordu. Okan Bayülgen ise, 2 yıl boyunca itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını hatırlatarak, 'İtibar suikasti'ne uğramasına rağmen Türkiye'de tiyatro açarak çalışmaya devam ettiğini, ortağı olmadığını belirtti.

“Demek ki böyle bir itibarsızlaştırma İletişim Başkanı'nın da başına gelebilirmiş. Tam hikâyeyi bilmiyorum ama böyle önemli bir mevkideki adamın dahi tweetlerinde isyanını görüyorum. Bir özdeşlik kurdum. Benim başıma gelen onun da başına geliyor. Ben bir sanatçıyım. Bir sanatçıya bunu yapmak korkunç bir olay ama bir yandan da bu adam İletişim Başkanı. Çok önemli bir mevkide; Türkiye'de iletişimin başındaki adam”

"Ben o maaşı kendi müdürüme veriyorum"

Bayülgen, “Bahsedilen bir maaş alma hikayesi var. Merak ettim maaşı nedir diye... Ben o maaşı zaten kendi müdürüme veriyorum. Buradan bir itibar suikasti yapılıyorsa bu adama, demek ki bu adam yalnız. Demek ki İletişim Başkanı belki de o mevkide birilerinin ayağına basıyor. Belki yapılan sadece bir muhalefet tavrı değildir. Ben bu işte bir iş olduğunu düşünüyorum. Memleket açısından da üzülüyorum. İletişim Başkanı böyle bir şey için twitter'dan feryat ediyorsa burada bir problem vardır” diye konuştu.

“Bu itibar suikastına karşı çok hassasım”

İtibar suikastının ölümden daha fena olduğunu ifade eden Bayülgen, “Birbirimizi itibarsızlaştırmayalım. Konuyu bilmiyorum, konu gazetecilerin konusu. Bir devlet memuru, bulunduğu konum itibarıyla ihale takip ediyor olsaydı, onun maaşını konuşuyor olacak mıydık, hayır. Bu itibar suikastına karşı çok hassasım. İster iktidardan ister muhalefetten olsun hassasım. Gazetecileri de bu konuyu incelemeye davet ediyorum” dedi.

"Tutuklu bütün gazeteciler bırakılmalı"

Okan Bayülgen daha sonra sözü bütün iletişimcilere getirdi. Bayülgen, tutuklu bütün gazetecilerin bırakılması, iletişimle ilgili bütün insanların salıverilmesi gerektiğini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.