Numan Kurtulmuş: 2019, 16 Nisan'dan daha çetin olacak

Numan Kurtulmuş: 2019, 16 Nisan'dan daha çetin olacak

Ordu'daki bayramlaşmada konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, partililerden 2019 seçimleri için yoğun bir şekilde çalışmalarını istedi, Kurtulmuş, "2019, 16 Nisan'dan daha çetin olacaktır" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Ordu’da bayramlaşma etkinliğinde konuştu. Kurtulmuş, “Bunu siyasi tecrübeyle söylüyorum. Gördüklerimi üst üste koyarak söylüyorum. İçerideki ve dışarıdaki gelişmeleri çok yakın bilen ve takip eden birisi olarak söylüyorum. 2019, 16 Nisan’dan daha çetin olacaktır” dedi.

‘NİYET TAZELEMEYE İHTİYACIMIZ VAR’

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, AK Parti Ordu İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Burada bir konuşma yapan Kurtulmuş, bireysel hatalar, eksik ve yanlışların düzeltilmesini istedi.

Kurtulmuş, “Cumhurbaşkanımızın ısrarla söylediği metal yorgunluğu. Ben bir adım daha, bir şey daha söylüyorum; metal yorgunluğunun yanında, niyet tazelemede ihtiyacımız olduğunun altını çizerim. Eğer nereden geldiğinizi unutursak gideceğimiz yolu bulmamız mümkün değildir.  Onun için sizlerden, başta kendim olmak üzere hepinizden tek tek ricam niyetlerinizi tekrar tazelemenizdir” dedi.

‘CUMHURBAŞKANIMIZ NİYE BU KADAR GAYRET EDİYOR?’

2019 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimini hatırlatan Kurtulmuş, şunları söyledi:

“Ben çeşitli zamanlarda bu tür uyarıları yapmak ihtiyacı hissediyorum. Çünkü zaman içerisinde bu uyarılarda haklı olduğumu da görüyorum. 2019, 16 Nisan’dan daha çetin bir süreç olacaktır. Bunu siyasi tecrübeyle söylüyorum. Gördüklerimi üst üste koyarak söylüyorum. İçerideki ve dışarıdaki gelişmeleri çok yakın bilen ve takip eden birisi olarak söylüyorum. 2019, 16 Nisan’dan daha çetin olacaktır. Cumhurbaşkanımız niye bu kadar gayret ediyor, koşturuyor? Görüyor; 2019’da canla, başla çalışmamız gereken bir süreç var. Ahmet’le, Mehmet’le, Ahmet’in boyu uzun, Mehmet’in boyu kısa bunlarla uğraşacak vaktimiz yok. Bunlarla uğraşacaklar kenara geçsinler uğraşsınlar. Biz yola devam ediyoruz.”

KURTULMUŞ VE BELEDİYE BAŞKANI KONUŞMADI

Ordu’nun İlçesi Perşembe Yaylası’nda, protokolde meydana gelen kavga olayından sonra ilk kez yan yana gelen Numan Kurtulmuş ile Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti’li Enver Yılmaz’ın Ordu Valiliği’nin düzenlediği kent bayramlaşması ve AK Parti’deki programda hiç konuşmadığı gözlendi.

Ordu Valiliği’nin ev sahipliğinde Büyükşehir Belediyesi ile ortak düzenlenen bayramlaşma programında Ordu Valisi Seddar Yavuz ve Bakan Kurtulmuş birer konuşma yaparken, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise kürsüye davet edilmedi. Daha önceki dini bayram programlarında Yılmaz da konuşma yapıyordu.

AK Parti Ordu İl Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşma programında da hiç konuşmayan Kurtulmuş ve Yılmaz’ın ortasında ise AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak oturdu.

Temmuz ayında Perşembe Yaylası’nda düzenlenen yayla şenliğinde, dönemin Ordu Emniyet Müdürü Suat Çelik ile Enver Yılmaz arasında protokolde oturma düzeni nedeniyle kavga çıkmış, şenliğe katılan Bakan Numan Kurtulmuş da şenliği terk etmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.