Nişancı'yı arayan timden 2 asker yaşamını yitirdi

Nişancı'yı arayan timden 2 asker yaşamını yitirdi

Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken uçuruma düşerek kaybolan Anadolu Ajansı (AA) Bayburt muhabiri Abdülkadir Nişancı'yı arayan iki jandarma sulara kapıldı. Askerlerden ikisi de hayatını kaybetti.

Bayburt-Trabzon arasındaki Soğanlı Dağı’nda uçuruma düşen Anadolu Ajansı muhabiri Abdulkadir Nişancı’yı arama çalışmalarına katılan Jandarma Arama Kurtarma ekibinden iki asker suya kapılarak kayboldu. Bölgede arama çalışmaları başlatıldı. Suya kapılan askerlerden biri bir süre bulundu. Bulunan asker tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bir süre sonra diğer kayıp askerin de cesedine ulaşıldı.

3 bin 500 metre rakımda bulunan Soğanlı Dağı’ndaki yol açma çalışmalarını takip eden Anadolu Ajansı (AA) Bayburt muhabiri Abdülkadir Nişancı 10 Mayıs günü, Derebaşı Virajları’nda görüntü çektiği sırada bastığı kar kütlesinin kopması sonucu uçuruma düşmüştü. Karayolları ekiplerinin ihbarı üzerine olay yerine AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilmişti. Ayrıca Erzurum’dan da İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı arama kurtarmada uzman özel ekip gönderilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.