Nevşin Mengü'ye hakaret eden kişi, AK Parti'den istifa ettirildi

Nevşin Mengü'ye hakaret eden kişi, AK Parti'den istifa ettirildi

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, gazeteci Nevşin Mengü'ye, hakaret eden Kerep Kahramantekin’in istifa ettiğini duyurdu. Karadağ, Mengü'den özür diledi.

Gazeteci Nevşin Mengü’ye, Twitter’dan hakaret eden AK Parti üyesi Kerep Kahramantekin’in istifasının istendiğini açıklandı. AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Mengü’den özür diledi.

Gazeteci Nevşin Mengü’yü, sosyal medya üzerinden taciz eden ve hakaretlerde bulunan AK Parti üyesi Kerep Kahramantekin’in, istifası istendi. AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, bu talep üzerine Kahramantekin’in partiden istifa ettiğini söyledi.

‘ÖZÜR DİLİYORUZ’

Karadağ, “Bizim Çorum’da, yüz binin üzerinde üyemiz var. Bunlardan bir tanesi, sosyal medyadan hakaret etmiş. O üyemizi derhal partiye çağırttım. Kendim bile muhatap olmadan istifasını aldırıp, gönderdim. Eğer istifa etmeseydi ihraca sevk edecektim ama gerek kalmadı. Artık üyemiz değil. Biz, bunlara prim vermeyiz. Bir kadın olarak ve bir Türk vatandaşı olarak da Nevşin Mengü’den de özür diliyoruz” diye konuştu. (ÇORUM/DHA)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.