Neçirvan Barzani: Üniversitelere desteğimiz sürecek

Neçirvan Barzani: Üniversitelere desteğimiz sürecek

Irak Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani, “Kürdistan’daki tüm üniversitelere destek ve yardımlarımız sürecektir” dedi.

Başkent Erbil’deki Kürdistan Üniversitesi mezunlarının düzenlediği törende konuşan Irak Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani, üniversitenin faaliyetleri ve mezunlarının elde ettiği başarılara değindi.

Neçirvan Barzani, kurucusu olduğu Kürdistan Üniversitesi’nin düzenlediği törende, Kürdistan Üniversitesi’nin öncelikle ülkeye her alanda hizmetin kapısını açtığını kaydetti.

Üniversitelere desteklerinin devam edeceğini vurgulayan Neçirvan Barzani, “Kürdistan Üniversitesi, mezunlarının ne denli donanımlı ve ülkesine hizmet eden şahsiyetlerden oluştuğunu ispatlamıştır. Kürdistan’daki tüm üniversitelere destek ve yardımlarımız sürecektir. İnsanlık birlikte olmakla gelişmiştir, Kürdistan Üniversitesi bunu yaptığı çalışmalarla ispatlamıştır” ifadelerini kullandı.

Kürdistan Bölgesi Başkanı, “Gençlerimizin başarısı gelecekteki nesillere ilham kaynağı olup öncülük edecektir” diye konuştu.

Neçirvan Barzani, üniversitenin İngilizce’ye yoğunluk vererek, dünyadaki teknolojik, ekonomik ve politik gelişmelerle Kürdistan Bölgesi'nin gelişimine katkı sağlaması için kurulduğunu dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.