Muş’un en iyi fotoğrafını Hakkarili fotoğrafçı Adıyaman çekti

Muş’un en iyi fotoğrafını Hakkarili fotoğrafçı Adıyaman çekti

Muş ‘un sahip olduğu güzellikleri yansıtan en güzel fotoğraf, Hakkarili fotoğraf Sanatçısı Murat Adıyaman kadrajından çıktı.

Lalesi, ovası, bağı bostanı tarımı ve hayvancılığı ile bilinen Muş’un doğal güzelliklerini, tarihi mekanlarını, turistik yerlerini, sosyal ve kültürel öğelerini belgeleyerek; kentin tanınmasını sağlamak, Muş’a ait bir görsel bellek oluşturmak ve fotoğraf sanatına katkıda bulunmak amacıyla Muş Belediyesi tarafından “4 Mevsim Muş” 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması düzenlendi.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) gözetiminde düzenlenen yarışmaya çok sayıda fotoğraf sanatçısı katıldı. Jüri üyeliğini Ersin Alok, İbrahim Demirel, Gülnaz Çolak ve 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük ödülünü alan İzzet Keribar gibi duayen fotoğraf sanatçılarının yaptı. Seçici kurul üyelerinin yaptığı dört aşamalı değerlendirmenin ardından sonuçlar açıklandı.

Yapılan jüri seçiminde Hakkâri Üniversitesi Öğretim Görevlisi fotoğraf sanatçısı Murat Adıyaman’ın “Yaşam Damarım” isimli fotoğrafı 1.’lik ödülüne layık görülüp “Topraktan Gelen” isimli fotoğrafı da sergilemeye değer bulundu.

dji_0064.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.