Mustafa Cengiz: Adalet herkese gerekir

Mustafa Cengiz: Adalet herkese gerekir

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Kulübün resmi açıklamaları cezalandırılıyor.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe derbisinin ardından verilen cezalarla ilgili yaptığı açıklamada “Ceza cürüme eşit olmalı ve camiaların vicdanını rahatsız etmemelidir. TFF ve Kurulları taraftarı olduğu takıma göre çifte standart uygulamamalıdır” dedi

Mustafa Cengiz, kulübün  haklı tepkileri ve resmi açıklamalarının cezalandırıldığını vurgulayarak “Kulübümüzün haklı tepkilerini, resmi açıklamasını cezalandırıp, rakibimizin beyanlarına hatta Kulübümüzün teknik direktörüne karşı sokak jargonuyla hadsiz hakaretler içeren yazılı, sözlü söylemlerine karşı hiçbir aksiyon almaması da buna bir belgedir ve şayan-ı dikkattir” ifadelerini kullandı.

‘ÇİFTE STANDARTLARA KARŞIYIZ’

Rakiplerinin aldığı veya alacağı cezalardan mutluluk tesis etmediklerini, adaletin herkes için gerektiğini ve çifte standartlara karşı olduklarını belirten Cengiz açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Ulusal kazanımlar yoluyla uluslararası başarılara endeksli bir camiayız. Ancak adalet herkese gereklidir ve çifte standartlara şiddetle karşıyız. Medyada, sahada ve TFF Kurullarında bu çifte standartları uygulayanların, alet olanların futbol dünyasında işgal ettikleri haksız konum ve pozisyonlarının hukuk içinde sonlanması için sonuna kadar mücadele edeceğimizi ve bunun takipçisi olacağımızı bir kez daha beyan ederiz. Vakar içindeki suskunluğumuzu korkaklık zannedenler, diledikleri zaman meydan okuyabilirler.Galatasaray kendisine karşı kurulan tüm tuzaklara, provokasyonlara, engellemelere her tür karşı çabaya rağmen, “rakibe saygı kendine saygı” karakterinde, vakar ve asalet ile Şampiyonluk yürüyüşüne devam edecek ve Şampiyon olacaktır.
Kenetlenin başka Galatasaray yok!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.